Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. Προφίλ εταιρείας

Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd.
Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd.
Σχετικά με εμάς
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0755-54654553
Επικοινωνήστε τώρα
Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd.
Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd.
Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd.
Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd.
Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd.
Πληροφορίες εταιρείας

Κύρια αγορά:

Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο

Τύπος επιχείρησης:

Κατασκευαστής , Διανομέας-χονδρεμπόρου , Άλλα

Εμπορικές μάρκες:

Crtly

Αριθ. των υπαλλήλων:

50~100

Ετήσιες πωλήσεις:

10000000-15000000

Έτος ίδρυσης:

2015

Εξαγωγικές π.κ.:

90% - 100%

Οι πελάτες εξυπηρετούνται

whole country

Εισαγωγή

Εταιρεία Shenzhen Chuangli Technology Co., LTD
Η εταιρεία μας έχει 50 υπαλλήλους και μια έκταση εργοστασίου 3000 τετραγωνικών μέτρων.Επιδιώκουμε συνεχώς την καινοτομία για να συμβαδίζουμε με την τεχνολογική εξέλιξη και δεσμευόμαστε να σπάσουμε τα όρια της τεχνολογικής προόδουΗ επιδίωξή μας για ποιότητα αντανακλάται σε αποτελεσματικές διαδικασίες παραγωγής, αυστηρή τήρηση των βιομηχανικών προτύπων και την επιδίωξη μιας ανώτερης εμπειρίας χρήστη.Η δέσμευσή μας μας έχει κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

 

ΚΙΝΑ Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Από την ίδρυσή της, η εταιρεία τηρούσε πάντα την αρχή της προσανατολισμένης στο ταλέντο και της ειλικρινούς επιχειρηματικής λειτουργίας, συγκέντρωσε ελίτ του κλάδου, συνδύασε ξένες προηγμένες τεχνολογίες πληροφοριών, μεθόδους διαχείρισης και επιχειρηματική εμπειρία, παρείχε ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις, βοήθησε τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν το επίπεδο διαχείρισης και δεξιότητες παραγωγής, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να τηρούν πάντα την ανταγωνιστικότητα στον έντονο ανταγωνισμό της αγοράς και να επιτύχουν ταχεία και σταθερή ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

 

1. Ε: Δέχεστε την υπηρεσία OEM;

Α: Ναι, μπορούμε να κάνουμε υπηρεσία OEM&ODM και μπορούμε να προσαρμόσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τα σχέδια που παρέχετε.

2. Ε: Τι γίνεται με τον χρόνο παράδοσης;

Α: Γενικά, η παραγγελία δείγματος είναι 7 έως 15 ημέρες.Ενώ για παραγγελία OEM ή ότι με ειδική απαίτηση για

διαμόρφωση, τότε ο χρόνος παράδοσης είναι 15-20 εργάσιμες ημέρες αφού επιβεβαιωθούν όλες οι λεπτομέρειες της παραγγελίας.

3. Ε: Πώς θα μπορούσα να πάρω δείγματα;

Α: Το δωρεάν δείγμα δεν είναι διαθέσιμο.Εάν πρέπει να παραγγείλετε δείγμα για έλεγχο, τότε και τα δύο δείγματα

και τα έξοδα αποστολής θα πρέπει να χρεωθούν από εσάς, θα σας τα παραδώσουμε αφού λάβουμε την πληρωμή σας.

4. Ε: Ποιος είναι ο όρος πληρωμής σας;

Α: Δεχόμαστε πάντα πληρωμή T/T και West Union με τιμή FOB, CIF ή EXW.

5. Ε: Τι είδους μέθοδο παράδοσης επιλέγετε πάντα;

Α: Η DHL/FedEx/UPS/EMS είναι αποδεκτή και είναι καλύτερα αν έχετε το δικό σας πρακτορείο εμπορευμάτων. Για μαζική παραγγελία, θα επιλέξουμε το πλοίο δια θαλάσσης.
6. Ε: Ποια είναι η υπηρεσία μετά την πώληση που μπορείτε να παρέχετε;

Α: Να είστε χωρίς εγγύηση 1 έτους και υπηρεσία συντήρησης διάρκειας ζωής. Οποιαδήποτε προβλήματα σχετικά με το προϊόν θα σας δώσουμε επαγγελματική απάντηση εντός 24 ωρών.

Ιστορία

Dedicated and Professional Technical team for global market OEM 12 years of OEM/ODM experience of industrial monitor High standard quality control Professional Sales and Service system manufacturer Team for global market

 

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως σε κτίρια γραφείων, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, σχολεία, μετρό, τράπεζες, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και άλλους δημόσιους χώρους και καλωσορίζονται από τον πελάτη μας.Στο πνεύμα της ιδέας - Η ποιότητα πρώτα προσανατολισμός στον πελάτη επιδίωξη της αριστείας Ανάπτυξη καινοτομίας, η δική μας
Η εταιρεία είναι πάντα αφιερωμένη στο να είναι τόσο ο ενεργός υποστηρικτής όσο και ο ηγέτης στην Κίνα.

1Η ομάδα μας.
Στην εταιρεία Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd, έχουμε μια παθιασμένη και ευέλικτη ομάδα που επικεντρώνεται στην καινοτομία και την αριστεία.Ο καθένας συμβάλλει με μοναδικές δεξιότητες και γνώσεις στην επιτυχία της εταιρείας και την ικανοποίηση των πελατών μας..
2Ηγετική ομάδα
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας καθοδηγεί τη στρατηγική κατεύθυνση και το όραμα της εταιρείας και εξασφαλίζει ότι παραμένουμε μπροστά.
Ηγείται της ομάδας έρευνας και ανάπτυξης, συνεχώς ωθώντας τα σύνορα της τεχνολογίας.
3Ομάδα Ε & Α
Η ομάδα Ε&Α αποτελείται από μια ομάδα εξαιρετικών μηχανικών και τεχνικών εμπειρογνωμόνων που δεσμεύονται να αναπτύξουν υψηλής ποιότητας καινοτόμα προϊόντα.
Ομάδα πωλήσεων και μάρκετινγκ
Οι ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ μας είναι αφοσιωμένες στο να φέρουν τα προϊόντα μας στους πελάτες σε όλο τον κόσμο και να εξασφαλίζουν την ικανοποίηση των πελατών.
4Ομάδα Υποστήριξης Πελατών
Η ομάδα υποστήριξης πελατών παρέχει τεχνική υποστήριξη και λύσεις στους πελάτες 24 ώρες το 24ωρο για να διασφαλιστεί ότι οι ανάγκες των πελατών ικανοποιούνται έγκαιρα.
Η ομάδα μας δεν διαθέτει μόνο πλούσια εμπειρία και επαγγελματική γνώση, αλλά επιδιώκει επίσης ενεργά την καινοτομία για να ανταποκριθεί στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και πιστεύουμε ότι είναι οι βασικοί παράγοντες που οδηγούν στην επιτυχία της εταιρείας.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα μέλη της ομάδας μας, τις ευθύνες και τα επιτεύγματά τους, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε μια συνεργατική σχέση μαζί σας και να σας παρέχουμε την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία.
Αυτό το πρότυπο παρέχει ένα γενικό πλαίσιο εισαγωγής της ομάδας της εταιρείας, το οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε και να επεκτείνετε ανάλογα με την πραγματική κατάσταση της εταιρείας σας και τα χαρακτηριστικά της ομάδας,Για να περιγράψει με περισσότερη λεπτομέρεια τη συνεισφορά και τον επαγγελματικό τομέα κάθε μέλους της ομάδας.

ΚΙΝΑ Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Έχουμε μια πλήρη γραμμή παραγωγής, προηγμένο εξοπλισμό δοκιμών, επαγγελματικό και έμπειρο προσωπικό παραγωγής και ελέγχου ποιότητας για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων.Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο η εγγύηση της ποιότητας είναι ο τρόπος για μια εταιρεία να αναπτυχθεί σε μεγάλο χρονικό διάστημαΘα είμαστε υπεύθυνοι για κάθε αντικείμενο που πουλάμε και θα αφήσουμε τους πελάτες μας να μην ανησυχούν.

 

Τα μέλη της ομάδας μας είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία της εταιρείας μας.εξυπηρέτηση πελατών και πολλά άλλα.
Η ομάδα μας δεσμεύεται να συνεργάζεται, να αγωνίζεται για την αριστεία και να προκαλεί συνεχώς τον εαυτό μας για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας πάντα ξεχωρίζουν στην αγορά.καινοτομία και διαφάνεια ως βασικές μας αξίες, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών μας και να εργαζόμαστε σκληρά για τη βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας.

 

ΚΙΝΑ Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Περίπτερο αυτοεξυπηρέτησης Προμηθευτής. 2022-2024 self-kiosk.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.