Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Το εργοστάσιό μας
  Το εργοστάσιο της Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. είναι ο πυρήνας της εξαιρετικής ποιότητας και της παραγωγικής μας αποτελεσματικότητας.Το εργοστάσιό μας διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής και μια αποτελεσματική ομάδα παραγωγής αφιερωμένη στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.
  1Εγκαταστάσεις εργοστασίου:
  Εργαστήριο παραγωγής: Το εργοστάσιο παραγωγής μας είναι εξοπλισμένο με προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων αυτοματοποιημένων γραμμών παραγωγής και μηχανημάτων ακριβείας.Οι συσκευές αυτές μπορούν να βελτιώσουν αποτελεσματικά την αποδοτικότητα της παραγωγής και να εξασφαλίσουν τη συνοχή και την ποιότητα του προϊόντος.
  2Αποθεματοποίηση και εφοδιασμός:

  Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης για την αποθήκευση πρώτων υλών και τελικών προϊόντων.
  3- παραγωγική ικανότητα:
  Τα εργοστάσια μας είναι εξοπλισμένα με υψηλή παραγωγική ικανότητα για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των μεγάλων παραγγελιών.
  Υιοθετούμε ένα ευέλικτο σχέδιο παραγωγής και μπορούμε να προσαρμόσουμε την παραγωγή σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες των πελατών, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών προδιαγραφών και εξατομικευμένων προϊόντων.
  4. Έλεγχος ποιότητας:
  Εφαρμόζουμε προηγμένες διαδικασίες ελέγχου ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι κάθε προϊόν πληροί τα υψηλότερα πρότυπα.
  Η ομάδα ποιότητας μας επιβλέπει τον έλεγχο ποιότητας κατά τη διάρκεια της παραγωγής και εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα υποβάλλονται σε λεπτομερή έλεγχο ποιότητας πριν από την παράδοση.
  5. Διαδικασία παραγωγής:
  Η παραγωγική μας διαδικασία ξεκινά από την προμήθεια πρώτων υλών, μέσω της επεξεργασίας και της συναρμολόγησης, και τελικά των τελικών προϊόντων.
  Χρησιμοποιούμε βιώσιμες μεθόδους παραγωγής με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση των πόρων.
  Το εργοστάσιό μας είναι μια από τις εγγυήσεις της εξαιρετικής ποιότητας της Chuangli Technology.Δεσμευόμαστε να βελτιώνουμε συνεχώς την παραγωγική ικανότητα και τα πρότυπα ποιότητας για να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών και να διατηρούμε την ανταγωνιστικότητα.
  Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το εργοστάσιο μας ή τη διαδικασία παραγωγής ή χρειάζεστε περαιτέρω κατανόηση, παρακαλούμε να αισθάνεστε ελεύθεροι να επικοινωνήσετε μαζί μας..

  Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

   

  Είτε επιλέγετε ένα τρέχον προϊόν από τον κατάλογο μας είτε αναζητάτε τεχνική βοήθεια για την εφαρμογή σας, μπορείτε να μιλήσετε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας σχετικά με τις απαιτήσεις προμήθειας.Τα έμπειρα μέλη του προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμα για να συζητήσουν τις ανάγκες σας και να εξασφαλίσουν την πλήρη ικανοποίηση των πελατών

   

   

 • OEM / ODM

  Dedicated and Professional Technical team for global market OEM 12 years of OEM/ODM experience of industrial monitor High standard quality control Professional Sales and Service system manufacturer Team for global market

   

  OEM (Original Design Manufacturer)
  Η OEM είναι όταν μια εταιρεία είναι υπεύθυνη για την κατασκευή των προϊόντων μιας άλλης εταιρείας, συνήθως με σχέδια και προδιαγραφές που παρέχονται από την τελευταία.Η κύρια ευθύνη των κατασκευαστών OEM είναι να παράγουνΤα προϊόντα αυτά συνήθως επαναπροσδιορίζονται με τον πελάτη και πωλούνται στην αγορά.

  Τα βασικά χαρακτηριστικά των OEM περιλαμβάνουν:
  1- παραγωγική ικανότητα:Οι κατασκευαστές OEM συνήθως διαθέτουν προηγμένη παραγωγική ικανότητα και τεχνολογία για να διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.
  2Παραγωγή κατά παραγγελία:Κατασκευάζουν προϊόντα σύμφωνα με τις παραγγελίες των πελατών και συνήθως δεν πωλούν προϊόντα με το δικό τους εμπορικό σήμα.
  3Το μάρκα του πελάτη:Τα προϊόντα συνήθως φέρουν το εμπορικό σήμα του πελάτη για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του πελάτη.
  4Οι πελάτες παρέχουν σχεδιασμό και προδιαγραφές:Οι πελάτες παρέχουν συνήθως το σχεδιασμό, τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του προϊόντος και οι κατασκευαστές OEM είναι υπεύθυνοι για την πραγματική παραγωγή.

   

  ODM (Original Design Manufacturer)
  Το ODM σημαίνει ότι μια εταιρεία όχι μόνο κατασκευάζει προϊόντα, αλλά παρέχει επίσης υπηρεσίες σχεδιασμού προϊόντων και έρευνας και ανάπτυξης.ή να αναθέσει στους κατασκευαστές ODM να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν νέα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους.
  Τα βασικά χαρακτηριστικά του ODM περιλαμβάνουν:
  1Δυναμίες σχεδιασμού και κατασκευής:Οι κατασκευαστές ODM παρέχουν όχι μόνο παραγωγικές δυνατότητες, αλλά και δυνατότητες σχεδιασμού προϊόντων και Ε&Α.
  2Προσαρμογή:Οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν τα υπάρχοντα προϊόντα σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες ή να εμπιστευτούν τους κατασκευαστές ODM να σχεδιάσουν ολοκαίνουργια προϊόντα.
  3Ποικιλομορφία:Οι κατασκευαστές ODM παρέχουν συνήθως μια ποικιλία έτοιμων προϊόντων για τους πελάτες να επιλέξουν, ώστε να καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες της αγοράς.
  4Συνήθως έχουν ιδιωτική ετικέτα:Ορισμένοι κατασκευαστές ODM πωλούν επίσης τα προϊόντα της δικής τους μάρκας στην αγορά και παρέχουν επίσης εξατομικευμένες υπηρεσίες.

   

   

  Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • Ε & Α

  Έχουμε μια πλήρη γραμμή παραγωγής, προηγμένο εξοπλισμό δοκιμών, επαγγελματικό και έμπειρο προσωπικό παραγωγής και ελέγχου ποιότητας για να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος

   

  Η ομάδα Ε& Α μας
  Στο Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd, το τμήμα Ε&D είναι ένα από τα κλειδιά για τη συνεχή ανάπτυξη και την επιτυχία της εταιρείας.δεσμεύονται για την προώθηση της τεχνολογικής καινοτομίας και της αριστείας των προϊόντων.

   

  μέλος της ομάδας
  Η ομάδα Ε&Α μας αποτελείται από εξαιρετικούς μηχανικούς, σχεδιαστές και επιστήμονες με ποικίλα υπόβαθρα και τομείς εμπειρογνωμοσύνης.
  Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης:Ευθύνεται για την ηγεσία της ομάδας, τη διαμόρφωση στρατηγικών Ε&Α και τη διαχείριση του έργου.
  Μηχανικός υλικού:Επικεντρώσου στον σχεδιασμό υλικού, την ανάπτυξη πλακών κυκλωμάτων και την ολοκλήρωση συστημάτων.
  Βιομηχανικός σχεδιαστής: Εστίαση στην εμφάνιση του προϊόντος, την εμπειρία του χρήστη και το σχεδιασμό αλληλεπίδρασης ανθρώπου-υπολογιστή.
  Ερευνητές:Δραστηριότητες έρευνας τεχνολογίας αιχμής και καινοτόμα έργα.

   

  Ευθύνες και Αποστολές
  Οι κύριες αρμοδιότητες της ομάδας Ε&Α μας περιλαμβάνουν:
  Καινοτομία προϊόντων:Ανάπτυξη νέων προϊόντων και λύσεων για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων αναγκών της αγοράς.
  Ποιότητα και αξιοπιστία:Για να εξασφαλιστεί η ποιότητα, η αξιοπιστία και η αντοχή του προϊόντος, υποβλήθηκε σε αυστηρές δοκιμές και επαλήθευση.
  Ηγεσία της τεχνολογίας:Εξερεύνηση νέων τεχνολογιών για να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα μας διατηρούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην τεχνολογία.
  Προσαρμογή:Συνεργασία με τους πελάτες για την προσαρμογή προϊόντων και λύσεων στις ειδικές ανάγκες τους.
  Βιώσιμη καινοτομία:να επικεντρωθεί στην αειφόρο ανάπτυξη και να αναπτύξει τεχνολογίες προστασίας του περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας.

   

  καινοτομία και αριστεία
  Η ομάδα R & D μας καθοδηγείται από την καινοτομία και συνεχώς προσπαθεί για την αριστεία.

  Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να προωθήσει νέες ιδέες και να τους παρέχει υποστήριξη και πόρους για να προωθήσουν τα όρια της τεχνολογίας.

   

  επικοινωνήστε μαζί μας
  Εάν ενδιαφέρεστε για το τμήμα Ε&Α ή τα καινοτόμα έργα μας ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις καινοτομίες μας με τους εταίρους και τους πελάτες μας, και μαζί να διαμορφώσουμε τον τεχνολογικό κόσμο του αύριο.

  Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: David TAN

Φαξ: 86-0755-54654553

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)