Bericht versturen
Thuis >

Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. Profiel van het bedrijf

Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd.
Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd.
Over ons
Neem contact met ons op
86-0755-54654553
Contact opnemen
Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd.
Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd.
Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd.
Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd.
Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd.
Bedrijfsgegevens

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd

Bedrijfssoort:

Fabrikant , Verdeler/groothandel , Andere

Merken:

Crtly

Nr van Werknemers:

50~100

Jaarlijkse verkoop:

10000000-15000000

Oprichtingsjaar:

2015

Exportp.c.:

90% - 100%

klanten bediend

whole country

Inleiding

Shenzhen Chuangli Technology Co., LTD
Ons bedrijf heeft 50 medewerkers en een oppervlakte van 3000 vierkante meter.Wij streven voortdurend naar innovatie om gelijke tred te houden met de technologische ontwikkelingen en zijn vastbesloten de grenzen van de technologische vooruitgang te verleggenOns streven naar kwaliteit wordt weerspiegeld in efficiënte productieprocessen, strikte naleving van de industriestandaarden en het streven naar een superieure gebruikerservaring.Onze toewijding heeft ons de erkenning en het vertrouwen van onze klanten opgeleverd.

 

CHINA Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Service

Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich altijd gehouden aan het op talent gerichte en eerlijke bedrijfsvoeringsprincipe, verzamelde het industrie-elites, combineerde het buitenlandse geavanceerde informatietechnologie, managementmethoden en ondernemingservaring, bood het allround oplossingen voor ondernemingen, hielp het ondernemingen hun managementniveau te verbeteren en productievaardigheden, zodat ondernemingen zich altijd houden aan het concurrentievermogen in de felle concurrentie op de markt en een snelle en stabiele ontwikkeling van ondernemingen bereiken.

 

1. Vraag: Accepteert u OEM-service?

A: Ja, we kunnen OEM- en ODM-service uitvoeren en kunnen producten aanpassen aan de door u geleverde tekeningen.

2. Vraag: Hoe zit het met de levertijd?

A: Over het algemeen is de monsterbestelling 7 tot 15 dagen.Terwijl voor OEM-bestelling of dat met speciale vereisten

configuratie, dan is de doorlooptijd 15-20 werkdagen nadat alle bestelgegevens zijn bevestigd.

3. Vraag: Hoe kan ik monsters krijgen?

A: Gratis monster is niet beschikbaar.Als u een monster moet bestellen voor controle, dan is zowel het monster als het monster

en verzendkosten moeten door u in rekening worden gebracht, wij zullen ze bij u bezorgen na ontvangst van uw betaling.

4. Vraag: Wat is uw betalingstermijn?

A: We accepteren altijd T/T- en West Union-betalingen met FOB-, CIF- of EXW-prijs.

5. Vraag: Wat voor bezorgmethode kiest u altijd?

A: DHL/FedEx/UPS/EMS wordt geaccepteerd, en het is beter als u uw eigen vrachtbureau heeft. Voor massale bestellingen zullen we kiezen voor schip over zee.
6. Vraag: Wat is de after-sales service die u kunt bieden?

A: Wees vrij van 1 jaar garantie en levenslange onderhoudsservice. Bij problemen met het product zullen we u binnen 24 uur een professioneel antwoord geven.

Geschiedenis

Dedicated and Professional Technical team for global market OEM 12 years of OEM/ODM experience of industrial monitor High standard quality control Professional Sales and Service system manufacturer Team for global market

 

Onze producten worden veel gebruikt in kantoorgebouwen, winkelcentra, ziekenhuizen, scholen, metro's, banken, winkelcentra, hotels en andere openbare ruimtes en worden door onze klanten verwelkomd.In de geest van het idee - Kwaliteit eerst klantgericht streven naar uitmuntendheid Ontwikkeling van innovatie, onze
Het bedrijf heeft zich altijd toegewijd om zowel de actieve voorvechter als leider in China te zijn.

1Ons team.
Bij Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd, hebben we een gepassioneerd en veelzijdig team gericht op innovatie en uitmuntendheid.Elk van hen draagt unieke vaardigheden en kennis bij aan het succes van het bedrijf en de tevredenheid van onze klanten..
2Leiderschapsteam.
Hij of zij leidt de strategische richting en visie van het bedrijf en zorgt ervoor dat we voorop blijven.
Hij leidt ons onderzoek en ontwikkelingsteam, voortdurend de grens van technologie te verleggen.
3. R & D team
Ons R&D-team bestaat uit een groep uitstekende ingenieurs en technische experts die zich inzetten voor de ontwikkeling van hoogwaardige, innovatieve producten.
Verkoop- en marketing team
Onze verkoop- en marketingteams zijn toegewijd aan het brengen van onze producten aan klanten over de hele wereld en het waarborgen van klanttevredenheid.
4Klantenservice.
Onze klantenservice biedt klanten 24 uur per dag technische ondersteuning en oplossingen om te garanderen dat de behoeften van klanten tijdig worden vervuld.
Ons team beschikt niet alleen over rijke ervaring en professionele kennis, maar streeft ook actief naar innovatie om aan de steeds veranderende marktbehoeften te voldoen.We zijn trots op ons team en geloven dat zij de belangrijkste factoren zijn die het succes van het bedrijf stimuleren..
Als u meer wilt weten over onze teamleden, hun verantwoordelijkheden en prestaties, neem dan gerust contact met ons op.We kijken ernaar uit om een samenwerking met u op te bouwen en u de beste technische ondersteuning en service te bieden..
Deze sjabloon biedt een algemeen kader voor het introduceren van het bedrijfsteam, dat u kunt aanpassen en uitbreiden naargelang de werkelijke situatie van uw bedrijf en de kenmerken van het team.Om de bijdrage en het vakgebied van elk teamlid gedetailleerder te beschrijven.

CHINA Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons team

We hebben een complete productielijn, geavanceerde testapparatuur, professioneel en ervaren productie- en kwaliteitsinspectiepersoneel om de kwaliteit van het product te garanderen.Wij zijn ervan overtuigd dat alleen kwaliteit garantie is de manier voor een bedrijf te ontwikkelen in de lange tijd.We zullen verantwoordelijk zijn voor elk item dat we verkopen en laten onze klanten geen zorgen hebben. We verwelkomen ook OEM en ODM bestellingen.

 

Onze teamleden zijn de drijvende kracht achter het succes van ons bedrijf. Ze komen uit verschillende achtergronden en hebben een verscheidenheid aan vaardigheden en ervaringen, waaronder R&D, engineering, marketing, verkoop,klantenservice en meer.
Ons team is toegewijd aan het samenwerken, streven naar uitmuntendheid en voortdurend uitdagen onszelf om ervoor te zorgen dat onze producten en diensten altijd opvallen op de markt.innovatie en transparantie als onze kernwaarden, streven we ernaar om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en partners en werken we hard aan de duurzame groei van het bedrijf.

 

CHINA Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Zelfbedieningskiosk Auteursrecht © 2022-2024 self-kiosk.com . Alle rechten voorbehoudena.