Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Το τερματικό πληρωμών αυτοεξυπηρέτησης σε εστιατόρια οδηγεί σε νέα εμπειρία στο εστιατόριο
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0755-54654553
Επικοινωνήστε τώρα

Το τερματικό πληρωμών αυτοεξυπηρέτησης σε εστιατόρια οδηγεί σε νέα εμπειρία στο εστιατόριο

2023-10-13

Latest company news about Το τερματικό πληρωμών αυτοεξυπηρέτησης σε εστιατόρια οδηγεί σε νέα εμπειρία στο εστιατόριο

Τα τερματικά πληρωμών αυτοεξυπηρέτησης των εστιατορίων οδηγούν σε μια νέα εμπειρία σε εστιατόρια

 

Σε μια εποχή ταχείας τεχνολογικής προόδου, η βιομηχανία εστίασης ενσωματώνει επίσης ενεργά την έξυπνη τεχνολογία για να παρέχει μια πιο βολική και αποτελεσματική εμπειρία φαγητού.μια γνωστή αλυσίδα εστιατορίων παρουσίασε ένα νέο τερματικό πληρωμών αυτοεξυπηρέτησης, φέρνοντας μια νέα εμπειρία σε εστιατόρια για τους πελάτες.

 

Κατανοείται ότι αυτό το τερματικό πληρωμής αυτοεξυπηρέτησης είναι εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, η οποία μπορεί να εντοπίσει γρήγορα τα πιάτα που παραγγέλθηκαν από τους πελάτες,και παρέχει μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής με μετρητά, της κινητής πληρωμής και της πληρωμής με κάρτα, γεγονός που βελτιώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα των πληρωμών.Και το σύστημα θα τα εντοπίσει αυτόματα., υπολογίζει το λογαριασμό, και να παρέχει μια λεπτομερή λίστα, συνειδητοποιώντας αυτοεξυπηρέτηση check-out χωρίς παρέμβαση σερβιτόρου.

 

Αυτό το καινοτόμο τερματικό πληρωμών αυτοεξυπηρέτησης όχι μόνο βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των εστιατορίων, αλλά παρέχει επίσης στους πελάτες μια πιο ιδιωτική και βολική εμπειρία σε εστιατόρια.Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τα πιάτα σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις και να κατανοήσουν την κατανάλωσή τους ανά πάσα στιγμή, η οποία ενσωματώνει πλήρως την έννοια της εξατομικευμένης διατροφής.

 

Οι εμπειρογνώμονες του κλάδου της εστίασης δήλωσαν ότι η εισαγωγή αυτού του τερματικού πληρωμών αυτοεξυπηρέτησης όχι μόνο βελτιώνει το επίπεδο των υπηρεσιών εστίασης, αλλά και βελτιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών.αλλά επίσης συμμορφώνεται με την τρέχουσα τάση έξυπνης και βολικής κατανάλωσηςΜε τη συνεχή πρόοδο της τεχνολογίας, πιστεύεται ότι τα τερματικά πληρωμών αυτοεξυπηρέτησης θα γίνουν μια σημαντική τάση στην ανάπτυξη της βιομηχανίας εστίασης.

 

Η ενεργή εξερεύνηση και καινοτομία αυτής της αλυσίδας εστιατορίων έθεσε ένα καλό παράδειγμα για τον κλάδο και έφερε στους καταναλωτές μια πιο βολική και άνετη εμπειρία φαγητού.Αναμένεται ότι η διάδοση και η εφαρμογή των τερματικών πληρωμών αυτοεξυπηρέτησης θα προωθήσουν περαιτέρω την αναβάθμιση και την ανάπτυξη της βιομηχανίας εστίασης.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Περίπτερο αυτοεξυπηρέτησης Προμηθευτής. 2022-2024 self-kiosk.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.