Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Η βοήθεια τερματικών χαιρετίζει το φεστιβάλ βαρκών δράκων
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0755-54654553
Επικοινωνήστε τώρα

Η βοήθεια τερματικών χαιρετίζει το φεστιβάλ βαρκών δράκων

2023-06-19

Latest company news about Η βοήθεια τερματικών χαιρετίζει το φεστιβάλ βαρκών δράκων

Τα τερματικά βοηθούν να χαιρετίσουν το φεστιβάλ βαρκών δράκων: Η έξυπνη τεχνολογία δίνει τη νέα ζωτικότητα στα παραδοσιακά φεστιβάλ

 

Εισαγωγή: Δεδομένου ότι το φεστιβάλ βαρκών δράκων πλησιάζει, η ευφυής τεχνολογία του τερματικού έχει εγχύσει τη νέα ζωτικότητα σε αυτό το παραδοσιακό φεστιβάλ. Με το συνδυασμό με τα παραδοσιακά τελωνεία, τα τερματικά παρέχουν στους ανθρώπους μια καταλληλότερη και ευφυή εμπειρία φεστιβάλ, που επιτρέπει στην παράδοση και το νεωτερισμό για να συνδυάσουν από κοινού.

 

Κείμενο: Σαν ένα από τα παραδοσιακά φεστιβάλ στην Κίνα, το φεστιβάλ βαρκών δράκων έχει προσελκύσει πολλή προσοχή σε ολόκληρη τη χώρα. Τα τελευταία χρόνια, με τη γρήγορη ανάπτυξη της έξυπνης τεχνολογίας, τα τερματικά έχουν γίνει βαθμιαία ένα αναπόφευκτο εργαλείο καθημερινή ζωή ανθρώπων στη " s. Στο φετινό φεστιβάλ βαρκών δράκων, τα ευφυή χαρακτηριστικά γνωρίσματα των τερματικών φέρνουν μια ολοκαίνουργια εμπειρία σε αυτό το παραδοσιακό φεστιβάλ.

 

Καταρχάς, το τερματικό παρέχει στους ανθρώπους τις κατάλληλες υπηρεσίες διακοπών μέσω των ευφυών βοηθών φωνής. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εντολές φωνής για να λάβουν τις πληροφορίες για το ιστορικό υπόβαθρο, τα παραδοσιακά τελωνεία, και τις συνταγές του φεστιβάλ βαρκών δράκων, που όχι μόνο κερδίζει χρόνο στην έρευνα για τις πληροφορίες, αλλά και καταλαβαίνουν καλύτερα και κληρονομούν την πολιτιστική υποδήλωση του φεστιβάλ βαρκών δράκων.

 

Αφετέρου, η ευφυής λειτουργία σύστασης του τερματικού παρέχει στους χρήστες ποικίλα δραστηριότητες φεστιβάλ και σχέδια σύστασης. Με την ανάλυση των πληροφοριών προτιμήσεων και θέσης του χρήστη, το τερματικό μπορεί έξυπνα να ωθήσει τους τοπικούς εορτασμούς φεστιβάλ όπως οι φυλές βαρκών δράκων, οι δραστηριότητες δοκιμής μπουλεττών ρυζιού, και οι παραδοσιακές λαϊκές αποδόσεις, που επιτρέπουν στους χρήστες για να βρεί εύκολα έναν κατάλληλο τρόπο να γιορτάσει.

 

Η ευφυής τεχνολογία του τερματικού όχι μόνο εμπλουτίζει τον τρόπο να γιορταστεί το φεστιβάλ βαρκών δράκων, αλλά και παρέχει έναν νέο τρόπο για τους ανθρώπους να κληρονομηθεί και να προωθηθεί ο παραδοσιακός πολιτισμός. Με το παιχνίδι των κλασικών δραμάτων ταινιών και τηλεόρασης δράκων φεστιβάλ-σχετικών τη βάρκα, των ντοκιμαντέρ και άλλου περιεχομένου στο τερματικό, οι άνθρωποι μπορούν να έχουν μια βαθύτερη κατανόηση ιστορικής προέλευσης και πολιτιστικής υποδήλωσης του φεστιβάλ βαρκών δράκων, και να υποκινήσουν περαιτέρω την αγάπη και τη συμμετοχή στα παραδοσιακά φεστιβάλ.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Περίπτερο αυτοεξυπηρέτησης Προμηθευτής. 2022-2024 self-kiosk.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.