Bericht versturen
China Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd.
Shenzhen Chuangli Technology Co., Ltd.
Shenzhen Chuangli Technology Co., LTDOns bedrijf heeft 50 medewerkers en een oppervlakte van 3000 vierkante meter.Wij streven voortdurend naar innovatie om gelijke tred te houden met de technologische ontwikkelingen en zijn vastbesloten de grenzen van de technologische vooruitgang te verleggenOns streven naar kwaliteit wordt weerspiegeld in efficiënte productieprocessen, strikte naleving van de industriestandaarden en het streven naar een superieure gebruikerservaring.Onze toewijding heeft ons ...
Meer informatie
Vraag een offerte
Nr van Werknemers:
100+
Jaarlijkse verkoop:
15000000+
Oprichtingsjaar:
2015
Exportp.c.:
90% - 100%
klanten bediend
whole country
Wij bieden
De beste service!
U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.
Neem contact met ons op
Telefoon
86-755-84654553
Fax.
86-0755-54654553
Wat is er aan de hand?
8615818650932
Skypen
tanyehui@163.com
WECHAT
yhtan2011

kwaliteit Zelfbedieningskiosk & Kiosk voor zelfbetaling fabriek

21.5 inch selfservice kiosk met capacitieve touch 10 punt en FHD scherm

Kleur:Aangepaste kleur

Installatie:Desktop, verticaal, aan de muur

Schermgrootte:21.5

Vind de beste prijs
Multi-valuta contante betaling terminal kiosk met printer touchscreen display Video

Multi-valuta contante betaling terminal kiosk met printer touchscreen display

Veiligheid:Hoog

Printer:- Ja, dat klopt.

Type:Geldautomaat

Vind de beste prijs
21.5inch Ticket Vending Kiosk Pos Machine Digitale bestelkiosken Video

21.5inch Ticket Vending Kiosk Pos Machine Digitale bestelkiosken

maat:21,5 inch/32 inch

Oplossing:1920x1080

Ondersteuning systeemservice:Android 7.1

Vind de beste prijs
Self Checkout Machine met touchscreen-interface voor een betere klantbeleving Video

Self Checkout Machine met touchscreen-interface voor een betere klantbeleving

Installatie:Wandmontage, alleen

Veiligheidseigenschappen:Biometrische verificatie, PIN-code

Interface:Aanraakscherm

Vind de beste prijs
Wat klanten zeggen
Cora.
Uitstekende prestaties: Deze terminal is uitstekend in termen van verwerkingssnelheid en operationele efficiëntie, waardoor ik een geweldige ervaring heb voor zowel werk als ontspanning. Bevredigend ontwerp: Het apparaat heeft een prachtig uiterlijk en een betrouwbare fabricagekwaliteit, waardoor het een kwalitatief hoogwaardig gevoel heeft.
Corrine.
Gemakkelijk besturingssysteem: Het besturingssysteem waarop het apparaat draait, is zeer stabiel en de gebruikersinterface is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, waardoor ik mijn taken gemakkelijker kan uitvoeren. Dank u voor uw dienstverlening: ik was erg onder de indruk van uw dienstverlening tijdens het aankoopproces.
Darcy.
Dank u voor het leveren van zo'n uitstekende terminal, die niet alleen bevredigend is in termen van prestaties, maar ook prachtig is ontworpen, waardoor ik een geweldige ervaring heb met het gebruik ervan.Dit is niet zomaar een apparaat., is het een krachtige assistent in mijn werk en entertainment leven.
Elaine
Deze terminal gaf me een zeer goede ervaring in termen van prestaties en ontwerp.Ik was ook onder de indruk van de verfijnde buitenkant en de solide bouwkwaliteit.
Hong Kong S.A.R.
Het scherm is helder en kleurrijk, waardoor ik zowel op het werk als in het amusement een betere visuele ervaring kan beleven.
Christy.
Ik heb deze terminal van uw bedrijf gekocht en ik was aangenaam verrast.
nieuws Bekijk meer
Restaurant zelfbediening betaalterminal leidt tot nieuwe eetbeleving
Restaurant zelfbediening betaalterminal leidt tot nieuwe eetbeleving
Restaurant zelfbedieningsbetalingsterminals leiden een nieuwe eetbeleving   In een tijdperk van snelle technologische vooruitgang integreert de horeca-industrie ook actief slimme technologie om een comfortabelere en efficiëntere eetbeleving te bieden.Een bekende restaurantketen introduceerde een nieuwe zelfbediening betaalterminal, waardoor klanten een nieuwe eetbeleving ervaren.   Het is duidelijk dat deze zelfbedieningsterminal is uitgerust met geavanceerde technologie van kunstmatige intelligentie, die snel de gerechten kan identificeren die door klanten zijn besteld,en biedt een verscheidenheid aan betaalmethoden, inclusief contant betalen, mobiel betalen en kaartbetalingen, wat de kassa-efficiëntie aanzienlijk verbetert.en het systeem zal ze automatisch identificeren, berekenen de rekening, en een gedetailleerde lijst, het realiseren van self-service kassa zonder ingrijpen van de ober.   Deze innovatieve zelfbedieningsbetalingsterminal verbetert niet alleen de efficiëntie van het restaurant, maar biedt klanten ook een meer privé- en comfortabele eetbeleving.Klanten kunnen op elk moment gerechten kiezen op basis van hun persoonlijke voorkeuren en hun consumptie begrijpen, die volledig het concept van gepersonaliseerd eten belichaamt.   Volgens experts in de horeca-industrie verbetert de invoering van deze zelfbedieningsbetalingsterminal niet alleen het niveau van de horeca-diensten,maar voldoet ook aan de huidige trend van intelligent en handig verbruikMet de voortdurende vooruitgang van de technologie wordt aangenomen dat zelfbedieningsbetalingsterminals een belangrijke trend zullen worden in de ontwikkeling van de horeca-industrie.   De actieve verkenning en innovatie van dit restaurantketenmerk is een goed voorbeeld voor de industrie en heeft de consument een handigere en comfortabelere eetbeleving gebracht.Het is te verwachten dat de popularisering en toepassing van zelfbedieningsbetalingsterminals de modernisering en ontwikkeling van de horeca-industrie verder zullen bevorderen..
2023-10-13
Selfservice hotelterminal
Selfservice hotelterminal
Een selfservice-hotelterminal is een selfservice-apparaat dat in de hotelindustrie wordt gebruikt om het inchecken te vereenvoudigen.het uitchecken en andere serviceprocessen voor hotelgasten en een meer handige klantbeleving bieden;Het volgende is:Een aantal gemeenschappelijke functies en introducties van selfservice-hotelterminals: 1. Self-service in- en uitchecken: Gasten kunnen met behulp van self-service terminals inchecken en uitchecken zonder te wachten op hulp van het personeel van de receptie.Ze kunnen hun reserveringsgegevens invoeren., hun identiteit verifiëren, hun kamer betalen en hun kamerkaart of elektronische sleutel krijgen.   2. Kamerkeuze: Sommige selfservice terminals bieden plattegronden van kamers, zodat gasten de kamer kunnen kiezen die ze leuk vinden.Dit verhoogt de betrokkenheid van de gasten en stelt hen in staat om te voorzien in hun behoeften en voorkeuren.   3. Betaling en afwikkeling: Gasten kunnen de terminal gebruiken om kamerkosten, deposito's en andere kosten te betalen. Dit kan meestal worden gedaan via creditcard, Alipay, WeChat Pay, enz.   4. Informatieverzoek: Terminals bieden meestal informatie over hotelfaciliteiten, diensten, nabijgelegen bezienswaardigheden en restaurants.   5Taalkeuze: zelfbedieningsterminals ondersteunen meestal meerdere talen om tegemoet te komen aan de behoeften van internationale klanten.   6Drukservice: Gasten kunnen de terminal gebruiken om facturen, bonnetjes en andere belangrijke documenten af te drukken.   7. Klantenservice: Sommige terminals hebben online klantenservicefuncties. Gasten kunnen via de terminals in realtime communiceren met het hotelpersoneel om problemen op te lossen of speciale verzoeken te doen.   8. Bespaar tijd en menselijke middelen: zelfbedieningsterminals kunnen de werkdruk van het personeel van de receptie verminderen,Ze kunnen zich concentreren op het afhandelen van complexere kwesties en tegelijkertijd 24 uur per dag een ononderbroken dienstverlening bieden..   9Beveiliging: Terminals hebben meestal beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de persoonlijke informatie van gasten en betalingsinformatie worden beschermd.   10Gebruikersvriendelijkheid: Ontwerpers houden vaak rekening met gebruiksvriendelijkheid om ervoor te zorgen dat terminals gemakkelijk te bedienen zijn, zelfs voor gasten die niet bekend zijn met technologie.
2023-09-12
Industriële alles-in-één machines worden veel gebruikt in verschillende industrieën
Industriële alles-in-één machines worden veel gebruikt in verschillende industrieën
Industriële all-in-ones worden veel gebruikt in verschillende industrieën, waarvan de volgende enkele vroege voorbeelden zijn industriële alles-in-één nieuwscases:   1. Toepassing in de automobielindustrie: Veel autofabrikanten gebruiken industriële alles-in-één machines voor monitoring en controle op de productielijn.Industriële kiosken kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om gegevens bij te houden tijdens de montage van auto's om ervoor te zorgen dat de onderdelen op de juiste plaats en in de juiste volgorde worden gemonteerd.Dit helpt de productie-efficiëntie en productkwaliteit te verbeteren.   2. Productie van voedingsmiddelen en dranken: industriële kiosken worden ook gebruikt in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.Ze kunnen worden gebruikt om de temperatuur, vochtigheid en andere belangrijke parameters op de productielijn te bewaken om ervoor te zorgen dat producten voldoen aan de hygiënenormen en kan helpen potentiële productieproblemen tijdig te identificeren.   3. Logistiek en magazijnbeheer: industriële alles-in-één machines worden ook veel gebruikt op het gebied van logistiek en magazijn beheer.Ze kunnen worden gebruikt om het transport- en opslagproces van goederen in realtime te volgen, helpen om de logistieke operaties te optimaliseren en de logistieke efficiëntie te verbeteren.   4. Energie en nutsvoorzieningen: industriële kiosken kunnen worden gebruikt om de gezondheid van energievoorzieningen zoals stroomdistributie, waterzuiveringsinstallaties, enz. Ze kunnen in realtime gegevens verzamelen om operators te helpen de systeemprestaties te volgen en te maken tijdige aanpassingen.   5. Fabricage van medische apparatuur: op het gebied van de productie van medische apparatuur kunnen industriële alles-in-één machines worden gebruikt het productieproces van apparatuur bewaken en controleren om ervoor te zorgen dat de apparatuur voldoet aan medische normen en van hoge kwaliteit is.   Kenmerken en functies 1. Levering en ondersteuning op lange termijn: leveranciers van industriële alles-in-één machines bieden gewoonlijk productlevering en ondersteuning op lange termijn om de stabiele werking van industriële apparatuur in de productieomgeving te waarborgen.   2. Bewaking en beheer op afstand: sommige industriële alles-in-één machines ondersteunen functies voor bewaking en beheer op afstand, waardoor gebruikers de apparaatstatus op afstand kunnen bewaken, software kunnen bijwerken, problemen kunnen diagnosticeren en meer.   3. Geïntegreerd besturingssysteem: sommige industriële alles-in-één-machines gebruiken ingebedde besturingssystemen om een ​​stabiele werkomgeving te bieden en het risico op systeemcrashes te verminderen.   4. Aangepaste opties: voor specifieke industrieën of toepassingen bieden leveranciers van industriële alles-in-één machines meestal aangepaste opties om aan specifieke behoeften te voldoen.
2023-08-15
Industriële alles-in-één pc
Industriële alles-in-één pc
Industrial All-in-One PC (Industrial All-in-One PC) is een industrieel apparaat dat computerhardware en beeldscherm integreert. Ze zijn doorgaans ontworpen voor taken zoals gegevensverwerking, bewaking, besturing en interactie tussen mens en machine in de industrie omgevingen.Industriële kiosken spelen een belangrijke rol in fabrieksautomatisering, productielijnbewaking, logistiek management, apparatuurcontrole en andere industriële toepassingen.   Hier zijn enkele kenmerken en functies van industriële alles-in-één pc's: 1. Duurzaamheid en betrouwbaarheid: industriële all-in-ones zijn meestal ontworpen voor zware industriële omgevingen, dus ze hebben een sterkere duurzaamheid en betrouwbaarheid en kunnen normaal werken onder ongunstige omstandigheden zoals hoge temperaturen, lage temperatuur, stof, vochtigheid, enz.   2. Stofdicht en waterdicht: veel industriële alles-in-één machines hebben de functie van stofdicht en waterdicht aan te passen naar verschillende productieomgevingen en voorkomen dat stof, vloeistof en andere substanties de apparatuur beschadigen.   3. Krachtige processor: industriële all-in-ones zijn meestal uitgerust met krachtige processors om mee om te gaan complexe gegevensverwerking en controletaken.   4. Meerdere verbindingsinterfaces: om te voldoen aan de behoeften van verschillende industriële toepassingen, industriële alles-in-één machines zijn meestal uitgerust met meerdere verbindingsinterfaces, zoals USB, seriële poort, Ethernet, enz., om verbinding te maken verschillende sensoren, actuatoren en andere apparaten.   5. Touchscreen-technologie: Veel industriële alles-in-één-machines hebben touchscreen-technologie, die de bediening maakt handiger en voldoet aan de behoeften van interactie tussen mens en computer.   .Uitbreidbaarheid: industriële alles-in-één-machines bieden meestal uitbreidingsslots of interfaces, zodat gebruikers extra kunnen toevoegen hardwaremodules, zoals uitbreidingskaarten, communicatiemodules enz., naar behoefte.
2023-08-15
De Ervaring van de Cabines van de Gymnastiekself - service voor Klanten
De Ervaring van de Cabines van de Gymnastiekself - service voor Klanten
De kiosk van de gymnastiekzelfbediening heeft vele positieve ervaringen en voordelen aan klanten gebracht:   1.Self selecteerde cursussen: Door zelfbedieningskiosken, kunnen de gymnastiekleden cursussen en tijden vrij kiezen. Zij kunnen het cursusprogramma doorbladeren, over de timing en de inhoud van diverse geschiktheidscursussen leren, en kies geschikte die cursussen op hun voorkeur en programma worden gebaseerd.   2.Flexible reserve: De kiosken van de gymnastiekzelfbediening verstrekken typisch een 24/7 reservefunctie, die leden toestaan om cursus te maken reserves op elk ogenblik. Of het ochtend is, kan de avond, of het weekend, leden hun geschiktheidsplannen buigzaam schikken.   3.Quick-controle: De leden kunnen zich snel door zelfbedieningskiosken inschrijven. Op deze wijze, vereisen zij niet aan in wachtrij zetten voor voorbureau binnen te ondertekenen, bewarend wachttijd en kunnend geschiktheidsklassen sneller beginnen.   4.Simplified betaling: De kiosk van de gymnastiekzelfbediening verstrekt ook geschikte betalingswijzen. De leden kunnen gemakkelijk voltooien de betalings natuurlijk prijzen door zelfbedieningsterminals, zonder de behoefte aan contant geldtransacties of front-end betalingen, het verbeteren van het gemak en de veiligheid van betaling.   5.Personalized geschiktheidsplan: Sommige gyms kunnen zelfbedieningskiosken ook hebben die de gepersonaliseerde functionaliteit van het geschiktheidsplan verstrekken. De leden kunnen tot persoonlijke geschiktheidsvooruitgang, gewicht, doelstellingen, en andere informatie toegang hebben door de terminal, en ontvangen aangepast geschiktheidssuggesties en aanbevelingen op hun persoonlijke situatie worden gebaseerd die.   de kiosk van de gymnastiekzelfbediening voorziet leden van een geschiktere, flexibele, en gepersonaliseerde geschiktheidservaring. Zij verstrekken een efficiëntere de dienstervaring door de benoeming, de controle, en de betalingsprocessen te vereenvoudigen. Bovendien kunnen de zelfbedieningskiosken gepersonaliseerde geschiktheidsplannen ook verstrekken en de gegevens koppelen voor leden, het helpen terug hen beheren en bereiken beter geschiktheidsdoelstellingen.  
2023-07-19
zelf het bestel- kioskmachine
zelf het bestel- kioskmachine
Hier zijn sommige succesvolle gevallen van zelfbedieningskiosken in de cateringsindustrie:1. Eatsa: Eatsa is een snelle voedselketen gestationeerd in de Verenigde Staten, gewijd aan het verstrekken van een gezonde en snelle zelfbediening het dineren ervaring. Zij gebruiken zelfbedieningskiosken om klanten toe te staan om hun eigen menu te kiezen, voedsel, en toen oogst aanpassen op voedsel door de tellers van de zelfbedieningsoogst. De de zelfbedieningskiosk van Eatsa verstrekt het efficiënte en gepersonaliseerde opdracht geven tot en oogstervaring, die onder consumenten populair is. 2. Wauw Bao: Wauw is Bao een Amerikaanse snelle voedselketen die zich in het verstrekken van Aziatische stijlbroodjes en snel voedsel specialiseert. Zij keurden goed een van de zelfbedienings het bestel- en oogst methode, waar de klanten een menu door een zelfbedieningskiosk, volledige betaling kunnen kiezen, en verkrijg de bevolen broodjes door de teller van de zelfbedieningsoogst. Deze zelfbedieningsmethode voorziet klanten van geschikt en snelle het dineren ervaring. 3. CaliBurger: CaliBurger is een internationaal restaurant van de kettingshamburger dat aangepaste hamburgerkeuzen door zelfbediening aanbiedt het opdracht geven van tot terminals. De klanten kunnen de ingrediënten, de aroma's, en de toebehoren voor hun burgers door zelfbedieningsterminals kiezen, en neem dan hun aangepaste burgers bij de oogstteller op. Deze gepersonaliseerde zelfbedieningsmethode verstrekt flexibeler en gepersonaliseerde het dineren opties. 4. McDonald's: De globaal beroemde snelle voedselketen McDonald's is ook begonnen zelfbediening te introduceren opdracht gevend tot terminals. De klanten kunnen zelfbedieningsterminals gebruiken om menu's te selecteren, maaltijd, en volledige betaling door de terminal aanpassen. Deze benadering verbetert het opdracht geven van tot efficiency, vermindert klant het een rij vormen tijd, en verstrekt een gepersonaliseerde het bestel- ervaring. Deze gevallen tonen de succesvolle toepassing van zelfbedieningskiosken in aan de cateringsindustrie. Door zelfbediening het opdracht geven tot en de oogstterminals, de cateringsindustrie kunnen een geschiktere en gepersonaliseerde het dineren ervaring verstrekken, het een rij vormen tijd verminderen, verbeter de dienstefficiency, en verbeter klantentevredenheid.
2023-07-17
Gemeenschappelijk gebruik van terminals
Gemeenschappelijk gebruik van terminals
Een terminal is een apparaat of een werkstation wordt gebruikt om met een centrale computer of een server te verbinden, en zijn primair doel is een manier voor gebruikers te verstrekken om tot centrale gegevensverwerkingsmiddelen toegang te hebben en in werking te stellen dat. Hier is sommige gemeenschappelijk gebruik voor terminals:   1. Externe toegang: De terminals kunnen aan een centrale server door een netwerk worden aangesloten, die gebruikers aan toegang toestaan en stel gegevensverwerkingsmiddelen van verre plaatsen in werking. Dit is zeer nuttig in collectieve milieu's, ver het toestaan van werknemers aan login aan de collectieve netwerk en gebruiksgedeelde bronnen.   2. Gegevensinvoer en output: De terminal kan als eindapparaat voor gegevensinvoer en output worden gebruikt. De gebruikers kunnen inputgegevens door het eindtoetsenbord, en mening en outputgegevens door de monitor of de printer.   3. De einddiensten: De terminals kunnen worden gebruikt om diverse einddiensten, zoals contant geldterugtrekking te verlenen, storting en onderzoeks de diensten door terminals van de bankzelfbediening, luchtvaartlijnkaartje worden verleend die en het inschepen procedures die de boeken verstrekt door de terminals van de luchtvaartlijnzelfbediening, enz.   4. Eindbeheer: De terminals kunnen worden gebruikt om gegevensverwerkingsmiddelen te beheren en te controleren. De systeembeheerders kunnen de terminal gebruiken om extern beheertaken zoals softwareinstallatie uit te voeren, het configuratieveranderingen, oplossen van problemen, en meer.   5. Gegevensterminals: De terminals kunnen worden gebruikt om gegevens te verwerken en voor te leggen. Bijvoorbeeld, worden de POS-terminals gebruikt voor verkoop en voorraadbeheer in de kleinhandelsindustrie, worden de medische terminals gebruikt voor geduldige informatie de opname en het beheer, schoolterminals worden gebruikt voor studenteninformatie en cursusbeheer, enz. 6. Eindcontrole: De terminal kan worden gebruikt om externe apparaten of systemen te controleren. Bijvoorbeeld, de terminals in industriële controlesystemen kunnen worden gebruikt om productielijnmateriaal te controleren en in werking te stellen.   7. Interactieve interface: de terminal verstrekt een interactieve interface tussen de gebruiker en het centrale gegevensverwerkingsmiddel. De gebruikers kunnen met computers of servers door terminals interactie aangaan om bevelen uit te voeren, tot dossiers toegang te hebben, toepassingen, en meer in werking te stellen.
2023-06-29
Een terminal is een apparaat of een werkstation wordt gebruikt om met een centrale computer of een server te verbinden die.
Een terminal is een apparaat of een werkstation wordt gebruikt om met een centrale computer of een server te verbinden die.
Zij hebben een brede waaier van toepassingen op diverse gebieden.   Het volgende is sommige gemeenschappelijke toepassingsgebieden voor terminals: 1. Financiën en bankwereld: De terminals worden wijd gebruikt in banken, effectenbedrijven en andere financiële instellingen om transacties, vraagaccountgegevens te verwerken, klantenservice, enz. te verstrekken.   2. De kleinhandelsindustrie: In de kleinhandelsindustrie, worden de terminals vaak gebruikt bij kassa's om productstreepjescodes af te tasten, verwerk betalingen, en beheer inventaris.   3. Gezondheidszorg: De medische terminals van het instellingengebruik om geduldige informatie te beheren, doen benoemingen en de registerpatiënten, en voeren taken zoals medische dossiers en medicijnbeheer uit.   4. Vervoer: De terminals worden wijd gebruikt in de vervoersindustrie, zoals de procedures van de luchtvaartlijncontrole, de onderzoeken van de vluchtinformatie, en vracht en logistiekbeheer.   5. Openbare dienstensector: Overheidsinstellingen en de openbare terminals van het dienstensectorengebruik om zaken te behandelen, verleen openbare diensten, beheer gegevens en informatie, enz.   6. Onderwijsgebied: Scholen en onderwijsinstellingengebruiksterminals om studenteninformatie te beheren, beheer onderwijszaken, en verstrek e-lerende platforms.   7. Hotel en toeristische sector: de terminal wordt gebruikt voor hotel voorbureau, reisreserve, ruimtebeheer en het onderzoek van de reisinformatie, enz.   8. Productie: Bij productie, kunnen de terminals voor productie planning worden gebruikt, materieel beheer, materiaal controle en kwaliteitscontrole, enz.  
2023-06-29
De terminalshulp heet Dragon Boat Festival welkom
De terminalshulp heet Dragon Boat Festival welkom
De terminals helpen Dragon Boat Festival welkom heten: De slimme technologie geeft nieuwe vitaliteit aan traditionele festivallen   Inleiding: Aangezien Dragon Boat Festival naderbij komt, heeft de intelligente technologie van de terminal nieuwe vitaliteit in dit traditionele festival ingespoten. Door met traditionele douane te combineren, voorzien de terminals mensen van een geschiktere en intelligente festivalervaring, die traditie en moderne toestand toestaan om samen te mengen.   Tekst: Als één van de traditionele festivallen in China, heeft Dragon Boat Festival veel aandacht over het land aangetrokken. De laatste jaren, met de snelle ontwikkeling van slimme technologie, zijn de terminals geleidelijk aan een onontbeerlijk hulpmiddel in het mensen ' s dagelijkse leven geworden. In Dragon Boat Festival van dit jaar, brengen de intelligente eigenschappen van terminals een gloednieuwe ervaring aan dit traditionele festival.   Eerst en vooral, biedt de terminal mensen de geschikte vakantiediensten door aan intelligente stemmedewerkers. De gebruikers kunnen spraakopdrachten gebruiken om informatie over de historische achtergrond, de traditionele douane, en de recepten van Dragon Boat Festival te verkrijgen, die niet alleen tijd in het op zoek zijn naar informatie besparen, maar ook beter begrijpt en erft de culturele connotatie van Dragon Boat Festival.   Ten tweede, voorziet de intelligente aanbevelingsfunctie van de terminal gebruikers van een verscheidenheid van festivalactiviteiten en aanbevelingsregelingen. Door de de voorkeur en locatie-informatie van de gebruiker te analyseren, kan de terminal intelligent lokale festivalvieringen zoals de rassen van de draakboot, rijstbol het proeven activiteiten, en traditionele volksprestaties duwen, die gebruikers toestaan om een geschikte manier gemakkelijk te vinden te vieren.   De intelligente technologie van de terminal niet alleen verrijkt de manier om Dragon Boat Festival te vieren, maar ook verstrekt een nieuwe manier voor mensen om traditionele cultuur te erven en te bevorderen. Door klassieke Dragon Boat op festival betrekking hebbende film en televisiedrama's, documentaires en andere inhoud op de terminal te spelen, kunnen de mensen een dieper inzicht in de historische oorsprong en de culturele connotatie van Dragon Boat Festival hebben, en verder liefde en participatie in traditionele festivallen bevorderen.
2023-06-19
kioskcontrole binnen
kioskcontrole binnen
Het gebruikersinterface van praktische producten zou te werken veilig, gemakkelijk, en intuïtief moeten zijn.2. De de het de verschijningsvorm, lijnen, aandeel, en kleur zouden het tevredenstellen en het aangename voelen moeten geven. Dit evalueert hoofdzakelijk het beroep van het product aan klanten. Is bijvoorbeeld, het aantrekkelijke product? Is het opwekkend? Kan het bezitten van een product trots aan klanten brengen?3. Het ontwerp van het product dat gemakkelijk is te handhaven moet gemakkelijk zijn te handhaven en te herstellen.De vorm en de kenmerken van goedkope producten hebben een significante invloed op de productiekosten van verwerkingsmateriaal en producten.5. Het ontwerp van communicatie producten zou het ontwerpconcept door visuele kenmerken volledig moeten uitdrukken.6. De productdifferentiatie evalueert hoofdzakelijk de uniciteit van het product en zijn consistentie met het collectieve beeld. De producten met stabiele markten en rijpe technologieën baseren zich grotendeels op industrieel ontwerp om tot differentiatie te leiden.7. De milieukwesties vereisen het ontwerp van het creëren van diverse waarden voor mensen om aan inspanningen voorrang te geven om ervoor te zorgen en dat deze die waarden altijd harmonisch en coördineren binnen de context van het mensdom, de maatschappij, en het milieu zijn, ernaar te streven om hun gemeenschappelijk domein te vinden. Kan op deze wijze slechts industrieel ontwerpen dienen echt de maatschappij.
2023-05-31
OEM Kiosk van de de Overheidsself - service van Fabrikantentouch screen information Inqure de Zelf Gedrukte
OEM Kiosk van de de Overheidsself - service van Fabrikantentouch screen information Inqure de Zelf Gedrukte
Het centrum van de overheidsdienst bevordert de zelfbedienings einddiensten 24 uur per dag voor overheidszaken. De zelfbedieningsterminal is gemakkelijk te werken en heeft rijke functies, met inbegrip van online verklaring van overheidsartikel van het type service; vingerafdrukauthentificatie, de vraag van de pensioenverzekering; uitgifte van certificaten (zelfbedieningsvraag en druk van huwelijksinformatie, onderwijsinformatie en andere certificatiedocumenten); informatievraag (zelfde naamvraag, de vraag van het zelfbedieningsvoorzieningsfonds, het wettelijke onderzoek van het persoonskrediet) en het verlenen van vijf soorten de diensten met inbegrip van aftasten en druk van documenten, Identiteitskaart en andere documenten.  
2023-04-21
Wat is een zelfbedieningsterminal en wat zijn de functies en kenmerken ervan?
Wat is een zelfbedieningsterminal en wat zijn de functies en kenmerken ervan?
Wat is een zelfbedieningsterminal?Op basis van zelfbedieningsterminals, multimediadatabases zoals afbeeldingen, woorden en muziek, wordt een interactieve omgeving gecreëerd om informatie op te slaan en diensten aan te bieden zoals het opvragen van informatie, printen, betalen en productverkoop.De zelfbedieningsterminal omvat voornamelijk een 24-uurs uitgebreid zakelijk zelfbedieningsacceptatiesysteem en -apparatuur, het vrijgeven van multimedia-informatie in de bedrijfshal en het zelfbedieningsopvraagsysteem, nieuwe zakelijke zelfbedieningservaringsapparatuur in de bedrijfshal, wachtrijbeheersysteem voor de bedrijfshal, loketservice evaluator, led-elektronische apparatuur en systeemsoftware, zoals een beeldscherm.Momenteel worden zelfbedieningsterminals veel gebruikt in communicatie, financiën, overheid, transport, medische behandeling, industrie en handel, belastingen en andere gebieden.Wat is de functie van de zelfbedieningsterminal?De zelfbedieningsterminal heeft een mooi en eenvoudig uiterlijk, 24-uurs zelfbediening, handige aanraking en gebruik, en een enorme plaats om de dagelijkse betaling en elektronische betaling van consumenten te vergemakkelijken.Het heeft een zeer groot marktperspectief en ontwikkelingspotentieel.De zelfbedieningsterminal kan handige betalingsfuncties realiseren, zoals betaling van openbare servicekosten, betaling van het opladen van mobiele telefoons, aankoop van bioscoopkaartjes, aankoop van loterijtickets, aankoop van prestatiekaarten, aankoop van treinkaartjes, afdrukken van coupons, betaling van verzekeringsaankopen, bankkaartoverdracht, creditcardterugbetaling, opvragen van bankkaartsaldo, groepsaankoop en winkelcentrum.Sommige multifunctionele zelfbedieningsterminals bieden ook een reeks snelle services, zoals het afdrukken van bankboeken, het afdrukken van afschriften, het storten van cheques, het storten van enveloppen, betalen en opladen.
2022-11-23
Contacteer op elk ogenblik ons
Neem contact met ons op
Op elk moment
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons
Stuur nu
Privacybeleid China Goede kwaliteit Zelfbedieningskiosk Auteursrecht © 2022-2024 self-kiosk.com . Alle rechten voorbehoudena.