Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Check In Kiosk >
27 ιντσών αυτοεξυπηρέτηση οθόνη αφής Ξενοδοχείο Έλεγχος σε Κιόσκι με κάρτα διανομέα Ανάλυση 1920 * 1080

27 ιντσών αυτοεξυπηρέτηση οθόνη αφής Ξενοδοχείο Έλεγχος σε Κιόσκι με κάρτα διανομέα Ανάλυση 1920 * 1080

Έλεγχος ξενοδοχείων οθονών επαφής στο περίπτερο

Κάρτα Χορηγός Ξενοδοχείο Έλεγχος στο Κιόσκι

Ξενοδοχείο αυτοεξυπηρέτησης

Τόπος καταγωγής:

China

Μάρκα:

Crtly

Πιστοποίηση:

CE,Rosh,HDMI

Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε μια προσφορά
Λεπτομέρειες για το προϊόν
Υλικό:
Περίπτωση μετάλλων + επιτροπή γυαλιού
Λογότυπο:
Λογότυπο Πελάτη
οθόνη αφής:
Η χωρητική επαφή 10 σημεία
Απόφαση:
1280*1024
ΕΣ:
Android/Windows 7/8/10 (προαιρετικό)
Προαιρετικά μέρη:
Κωδικός QR, εκτυπωτής Α4, ηλεκτρική κάρτα αναγνώστης, κάμερα, ηλεκτρονική κάρτα
Χρώμα:
Προσαρμοσμένο χρώμα
Μέθοδος εγκατάστασης:
Βιότοπος/στοίχος Εγκατεστημένος/σε γραφείο
Όροι πληρωμής και αποστολής
Ποσότητα παραγγελίας min
1pcs
Τιμή
Negotiable
Χρόνος παράδοσης
5-25days
Όροι πληρωμής
L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς
500pcs/Month
Περιγραφή του προϊόντος

Περιγραφή του προϊόντος:

Επισκόπηση του προϊόντος του Κιόσκου Ελέγχου

Το Κιόσκο Check In είναι ένα διαδραστικό σταθμό αυτοεξυπηρέτησης που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια αποτελεσματική και βολική εμπειρία check-in για τους πελάτες.,ή τοποθετείται σε ένα γραφείο, καθιστώντας το κατάλληλο για μια ποικιλία ρυθμίσεων.

Βασικά χαρακτηριστικά
  • Διαδραστικός πάγκος check-in: Το πάγκο check-in επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν check-in από μόνοι τους, εξαλείφοντας την ανάγκη για παραδοσιακούς πάγκους check-in και μειώνοντας τον χρόνο αναμονής.
  • Εύκολη διεπαφή: Το περίπτερο είναι εξοπλισμένο με φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, γεγονός που διευκολύνει τους πελάτες να πλοηγηθούν και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής τους.
  • Προσαρμοσμένο χρώμα: Το περίπτερο μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει με το branding και το χρωματικό σχήμα της επιχείρησης ή του χώρου.
  • Ανώτατη ανάλυση οθόνης: Με ανάλυση 1280*1024, το κιόσκι εξασφαλίζει σαφή και καθαρή εμφάνιση πληροφοριών, καθιστώντας εύκολη την ανάγνωση και την κατανόηση των πελατών.
  • Προαιρετικά εξαρτήματα: Το Κιόσκι Check In προσφέρει μια σειρά από προαιρετικά εξαρτήματα για να ενισχύσει τη λειτουργικότητά του, συμπεριλαμβανομένου του σαρωτή QR κώδικα, του εκτυπωτή A4, του ηλεκτρικού αναγνώστη καρτών, της κάμερας και του αναγνώστη καρτών IC.
  • Προσαρμοσμένο λογότυπο: Το περίπτερο μπορεί να εξατομικευθεί με το λογότυπο του πελάτη, δημιουργώντας μια απρόσκοπτη εμπειρία εμπορικής επωνυμίας για τους επισκέπτες.
Επιλογές εγκατάστασης
  • Σημερινή εγκατάσταση: Το περίπτερο μπορεί να εγκατασταθεί κάθετα, καθιστώντας εύκολο να χωρέσει σε στενούς χώρους και μεγιστοποιώντας το χώρο του δαπέδου.
  • Στον τοίχο: Για επιχειρήσεις ή χώρους με περιορισμένο χώρο, το περίπτερο μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, απελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο.
  • Τοποθέτηση σε επιτραπέζιο γραφείο: Το περίπτερο μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε επιτραπέζιο γραφείο, επιτρέποντας εύκολη κίνηση και ευελιξία στην τοποθέτηση.
Οφέλη
  • Αποτελεσματικότητα: Το Κιόσκο Check-In εξορθολογίζει τη διαδικασία check-in, μειώνοντας τον χρόνο αναμονής και βελτιώνοντας τη συνολική αποτελεσματικότητα για τις επιχειρήσεις και τους χώρους.
  • Εύκολο: Με τη δυνατότητα αυτοεπιταγής, οι πελάτες μπορούν να αποφύγουν τις μεγάλες ουρές και να έχουν μια άνετη εμπειρία ελέγχου.
  • Βελτιωμένη εμπειρία πελατών: Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή και οι επιλογές προσαρμογής του κιόσκου συμβάλλουν στην βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, αφήνοντας θετική εντύπωση στους επισκέπτες.

Συνολικά, το Κιόσκι Check In είναι μια πολύτιμη προσθήκη σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή χώρο, παρέχοντας μια διαδραστική, αποτελεσματική και βολική λύση check-in για τους πελάτες.

 

Χαρακτηριστικά:

Χαρακτηριστικά του προϊόντος:
  • Ονομασία προϊόντος: Κωνσταντινούπολη
  • Χρώμα: Προσαρμοσμένο χρώμα
  • Μέθοδος εγκατάστασης: κάθετη / τοποθετημένη στον τοίχο / επιφάνεια εργασίας
  • Λύσιμο σύστημα: Android/Windows 7/8/10 (προαιρετικό)
  • Ετικέτα: Ετικέτα Custom Customer's Logo
  • Υλικό: Μεταλλική θήκη + σκληροποιημένο γυάλινο πάνελ
  • Διασύνδεση εγγραφής με οθόνη αφής
  • Σταθμός ελέγχου αυτοεξυπηρέτησης
  • Προσαρμόσιμη σχεδίαση
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Υπολογιστής
CPU
Intel core I3/I5/I7
Αντίρρηση (επιλογή)
Μνήμη RAM
4GB/8GB
SSD
64G/128G
Διασύνδεση
6* θύρες RS232;6* θύρες USB,1*10/100M Net Port
Εικόνα αφής
Μέγεθος οθόνης
27"/32"
Τύπος οθόνης
Pcap 10 μονάδες
Απόφαση
4096x4096
Παρακολούθηση
Μέγεθος οθόνης
27 ′′/32 ′′
Φωτισμός
300cd/m2
Αντίθεση
3000:1
Απόφαση
1920*1080
Υπουργείο
Υλικό
Χάλυβα από ψυχρή έλαση, πάχους 1,0 mm έως 1,5 mm
Επιχρισμός
Ζωγραφική με λάδι/Παρασκευασμένη με σκόνη
Χρώμα και λογότυπο
Υποστήριξη προσαρμοσμένου χρώματος ή LOG πελάτη
Διαβάστης κάρτας
Τύπος κάρτας
Μαγνητική κάρτα/Κάρτα IC/Κάρτα RF
Δικαίωμα αποδέκτη
Ετικέτα
ΔΕΑ/Χρηματοοικονομικός κωδικός/ ITL/ ΤΠΕ/ JCM
Δυναμικότητα
600/1000/1500/2200 μονάδες
Θερμικός εκτυπωτής
Ταχύτητα εκτύπωσης
Μέγιστο: 250 mm/s
Αυτοκόπηση
Συμπεριλαμβάνεται
Απόφαση
203dpi ((8dots/mm)
Διάμετρος χαρτιού
60 mm/80 mm/120 mm
Διαγνωστικό γραμμικού κώδικα
Ετικέτα
Newland/Honeywell/Motorola
Τύπος
1D & 2D
Ο/Σ
windows/Linux/Android
Πακέτο
Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Άλλες περιφερικές συσκευές
Αποδέκτης νομισμάτων/UPS/WIFI/Webcam/Διανέκτης τραπεζογραμματίων

Λειτουργία:
1. Εισαγωγή με αυτοεξυπηρέτηση: Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να εισέλθουν μέσω του αυτοεξυπηρέτησης, να συμπληρώσουν τις σχετικές πληροφορίες και να ολοκληρώσουν την εγγραφή.
2Επεξεργασία κάρτας δωματίου: Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μηχάνημα αυτοεξυπηρέτησης για να δημιουργήσουν ηλεκτρονική κάρτα δωματίου, εξαλείφοντας την ανάγκη αναμονής στην υποδοχή.
3. Επιλέξτε τύπο δωματίου: Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τον αγαπημένο τους τύπο δωματίου με βάση την κατάσταση δωματίου σε πραγματικό χρόνο.
4. Ενημέρωση προσωπικών πληροφοριών: Οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνουν προσωπικές πληροφορίες ανά πάσα στιγμή, όπως πληροφορίες επικοινωνίας, μέθοδος πληρωμής κλπ.
5. Έλεγχος και έξοδος: Κατά το check-out, οι επισκέπτες μπορούν να ολοκληρώσουν το check-out μέσω της μηχανής check-in αυτοεξυπηρέτησης, να ελέγξουν το λογαριασμό και να επιλέξουν μέθοδο πληρωμής.

 

Χαρακτηριστικά:
1Ενίσχυση της αλληλεπίδρασης: Η μηχανή αυτοεξυπηρέτησης χρησιμοποιεί διαδραστικές συσκευές όπως οθόνες αφής, η οποία είναι φιλική προς τον χρήστη και εύκολη στη λειτουργία.
2Πολυγλωσσική υποστήριξη: Είναι σε θέση να παρέχει πολλαπλές επιλογές γλωσσών για να διευκολύνει τους διεθνείς επισκέπτες.
3. Ενημέρωση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο: Σύνδεση σε πραγματικό χρόνο με το σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείων για να εξασφαλιστεί έγκαιρη ενημέρωση και συγχρονισμός των πληροφοριών.
4. Ασφάλεια: Χρησιμοποιήστε τεχνολογία κρυπτογράφησης ασφαλείας για να διασφαλίσετε την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των προσωπικών πληροφοριών των επισκεπτών.
5- εξοικονόμηση χρόνου: Οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά και μπορούν να ολοκληρώσουν γρήγορα τη διαδικασία εγγραφής και εξόδου.

 

Πλεονέκτημα:
1Βελτίωση της αποτελεσματικότητας: Το check-in αυτοεξυπηρέτησης μειώνει το χρόνο που χρειάζονται οι επισκέπτες για να αλληλεπιδρούν με την ρεσεψιόν και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας.
2.Μείωση του κόστους εργασίας: Μείωση της επιβάρυνσης του προσωπικού της ρεσεψιόν και μείωση των λειτουργικών δαπανών του ξενοδοχείου.
3Βελτίωση της εμπειρίας των πελατών: Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέγουν υπηρεσίες πιο ανεξάρτητα, γεγονός που ενισχύει την ικανοποίηση των πελατών.
4Προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες: Οι διαφορετικοί τύποι επισκεπτών μπορούν να επιλέγουν ελεύθερα υπηρεσίες σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες, βελτιώνοντας την εξατομικευμένη εμπειρία.

 

Σενάρια εφαρμογής:
Διαχείριση των περιόδων αιχμής: Όταν η ροή των επιβατών είναι μεγάλη, το check-in αυτοεξυπηρέτησης μπορεί αποτελεσματικά να ανακουφίσει την πίεση στην υποδοχή και να βελτιώσει την ταχύτητα της υπηρεσίας.
Επιχειρηματικοί ταξιδιώτες: Κατάλληλο για επαγγελματίες που μπορούν να ολοκληρώσουν το check-in και το check-out ανεξάρτητα.
Διεθνές ξενοδοχείο: Παροχή επιλογών πολλαπλών γλωσσών για τους διεθνείς επισκέπτες που δεν κατανοούν τη γλώσσα για τη βελτίωση των επιπέδων διεθνούς εξυπηρέτησης.
Για τους μακροχρόνιους επισκέπτες: Για τους μακροχρόνιους επισκέπτες, μπορείτε να ενημερώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και την επιλογή δωματίου ανά πάσα στιγμή.

27 ιντσών αυτοεξυπηρέτηση οθόνη αφής Ξενοδοχείο Έλεγχος σε Κιόσκι με κάρτα διανομέα Ανάλυση 1920 * 1080 0

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Περίπτερο αυτοεξυπηρέτησης Προμηθευτής. 2022-2024 self-kiosk.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.